ЗА НАСТАНОТ

Придружете ни се на Втората фриленс конференција на 29-ти април во Хотел Мериот Скопје! 
Подгответе се за ден исполнет со исцрпни презентации, интерактивни панели и непроценливи можности за поврзување прилагодени за фриленсери како вас!

– 15+ говорници
– 200+ присутни
– 3 панел дискусии
– 4 презентации
– Подароци секој час!  Ко-ворк, тренинг, книга и повеќе…
– Вмрежување со нас и говорниците 
– Менторско катче  – Дојдете и поставете ни прашање
– Ручек 

Без разлика дали сте искусен фриленсер или штотуку почнувате, овој настан е скроен специјално за вас. Придружете ни се за да стекнете вредни увиди во светот на фриленсерството, да научите основни вештини за успех и да се поврзете со истомислени професионалци. Од правни сознанија до совладување на пакетот алатки за фриленсери и истражување на можностите за работа од далечина, има по нешто за секого. Плус, со подароци, можности за обука и можност да се сретнете со експерти од индустријата, ова е настан што не можете да си дозволите да го пропуштите.

Знаењето е и секогаш ќе биде бесплатно. Вие само придонесувате за организацијата на настанот.

Обезбедете го вашето место сега!