Заеднички за Позитивно Влијание

Импакт Фондација е двигател на позитивни промени, фасилитирање и партнерства за инклузивен економски развој.

Втора фриленс конференција

 

Придружете ни се на 29-ти април во Хотел Мериот Скопје за ден исполнет со исцрпни презентации, интерактивни панели и можности за вмрежување прилагодени за фриленсери. Од правни сознанија до совладување основни вештини и истражување можности за работа од далечина, овој настан има сè!Земете ги вашите билети и обележете ги вашите календари. Не пропуштајте!

Фриленс ментори кои ги водат идните фриленсери во Северна Македонија, со поддршка на RECONOMY програмата

За сегашни и идни фриленсери во земјата

Нашите ментори кои се дел од нашата интервенција за подобрување на фриленс околината поддржана од RECONOMY. Менторите имаат задача да ги водат идните фриленсери и успешно да ги едуцираат за овој вид самовработување.

За Нас

Мисија

Импакт Фондација е двигател на позитивни промени, фасилитирање и партнерства за инклузивен економски развој.

Визија

Економски раст и трајно создавање во праведно, зелено и инклузивно место.

Цели

Развој на приватен сектор преку промоција на посебни модели за одржлив, инклузивен економски развој, локален и регионален развој;
Социјален и економски развој, социјална инклузија и социјална кохезија;
О
рганизациски и институционален развој, консултации и обуки, развој на вештини за вработување, истражување на политики и публикации

Зелени Економии

Одржлив, инклузивен економски развој, локален и регионален развој, социјален развој, социјална инклузија и социјална кохезија

Од Нашиот Блог

Што е MSD „крофна“?

Секој развој на пазарни системи (market systems development – MSD) кога е претставен на сликовит начин е составен од три...

Read More

Наши Партнери