Политика на враќање на донација

ПОЛИТИКА НА ВРАЌАЊЕ НА ДОНАЦИЈА

Благодарни сме за вашата донација и поддршка на нашата фондација. Донациите вообичаено не се враќаат, но ако сте направиле грешка во правењето на донацијата или се предомисливте да дадете придонес во нашата организација, контактирајте не. Враќањата се враќаат со употреба на оригиналниот метод на плаќање. Ако сте ја направиле донацијата со кредитна картичка, враќањето ќе се кредитира на истата кредитна картичка.