Со искрената грижа за клиентите издигнавме многу Амазон брендови

1. Кои беа главните двигатели да ја основаш Lista? Кое е Вашето уникатно решение кое го нудите за Вашите клиенти - Амазон брендови? Идејата за Листа се јави многу органски.…

Continue ReadingСо искрената грижа за клиентите издигнавме многу Амазон брендови

Работата како фриленсер ми помогна во менаџирањето на мојот бизнис

1.Твојот влез во дигиталниот маркетинг започнува одамна. Со кои зборови би се опишала себеси тогаш, а со кои сега? Како искуството во создавање на Monday брендот преку ко-основање на Monday…

Continue ReadingРаботата како фриленсер ми помогна во менаџирањето на мојот бизнис

Гемификацијата на корпоративните обуки со помош на фриленсери?

1. Како личност со позадина во ИТ, што те натера да погледнеш подлабоко во проблематиката на HR сферата? Потоа како се зачна идејата за создавање на платформа за гемифицирање на…

Continue ReadingГемификацијата на корпоративните обуки со помош на фриленсери?