„Дизајн на облека во 3D” со Јасмина од VM3D-fashion design

VM3D е сектор во склоп на текстилната компанија Вера Монд кој произлезе од дигитална трансформација која компанијата ја спроведе 2020/2021година, a компанијата датира од 1997 година. Покрај основната дејност VM3D…

Continue Reading„Дизајн на облека во 3D” со Јасмина од VM3D-fashion design

Како започнува една MSD интервенција?

Откако ќе се направат сите анализи на пазарот и ќе се детектираат причините поради кои тој не функционира, следат чекори за првите интервенции. Секоја MSD интервенција следи 6 чекори за…

Continue ReadingКако започнува една MSD интервенција?